Fetissi korkokenkiin

Olen mies 52 vuotta. Minulla on tosi outo fetissi siitä, että himoitsen korkokenkiä. Olen eronnut ja ex-vaimo ei ikinä ymmärtänyt tätä ja sanoi mua oudoksi, friikiksi ja epänormaaliksi ja että pitäisi hakea apua tähän ongelmaan. Nyt eron jälkeen (vihdoin) toipuneena haluan uuden suhteen naisen kanssa mutta pelkään, että tämä fetissi estää sen toteutumisen. Nainen ja korkokengät ovat vain se juttu minulle.

Seksuaaliterapeutin vastaus

Kiitos kysymyksestäsi. Aihe on tärkeä ja normaalia, ja siitä puhutaan mielestäni liian vähän. Monien ahdistus omaa fetissiä kohtaan saattaa lievittyä jo parin kerran keskustelulla seksuaaliterapeutin kanssa. Haluan korostaa sinulle, että fetissit ovat vaiettuja mutta yleisiä ja korkokenkiin (tai ylipäänsä kenkiin) liittyvät fetissit vieläpä kaikista yleisimpiä. Kautta historian naisen seksikkyyttä on lisätty korkokengillä, ja korkokenkiä myös markkinoidaan naisille ”seksikkyyttä lisäämään”. Monet naiset saattavat myös nauttia korkokenkien pitämisestä osana esileikkiä tai seksin aikana.

Fetissi on osa omaa seksuaalisuutta. Se on yksityisasia. Se on normaalia. Se on yleistä mutta salaista. Toisaalta, oletko koskaan ajatellut kuinka paljon sinä tiedät kollegoittesi tai ystäviesi seksuaalisuudesta, haluista tai himosta? Haluaisitko edes tietää?

Voit paljastaa seksuaalisuuttasi tulevalle kumppanille juuri siinä tahdissa kun koet olevasi siihen valmis. Kun käytte keskustelua seksuaalisuudesta tulevan kumppanisi kanssa, ja paljastatte toisillenne tätä yksityistä ja herkkää puolta, voit kertoa, että haluaisit nähdä juuri hänet korkokengissään eikä korkokenkiä hänessä. Fetissi voi hämmentää joskus toista osapuolta, jos se on asiana uusi tai joskus toinen voi tulkita fetissin niin, ettei hän itsessään ole kiihottava vaan fetissi kiihottaa. Kumppani voi siis ajatella, että hän on vain välikappale fetissin toteutukselle. Näin se ei ole, vaan intohimoa, kauneutta ja seksikkyyttä herättävä nainen näyttää vain entistä paremmalta korkokengissään. Tämä on myös hyvä kertoa myös kumppanille.

« Kyse seksuaaliterapeutilta kysymyslistaan